Melding fra Abelvær Vel

Hei alle samklubbemen. Har dere tenkt å legge ferien til Abelvær i år?? Da har dere mulighet til å delta litt for Abelværsamfunnet.  Abelvær vel vil arrangere Sommerfest/Aktivitetsdag på Abelvær den 19. juli. Da trenger vi folk som kan hjelpe til, spesielt på kveldstid da det er tenkt å arrangere fest, inne eller ute, dette kan dere herved være med på å bestemme. Det vil også bli et dagarrangement med ulike aktiviteter, deriblant auksjon/loppemarked. Meld dere her eller til Inge Hestad (95181308) om dere har noen som helst mulighet til å delta på dette.
Vi vil også minne om muligheten for å melde seg som støttemedlem til Abelvær Vel. Ta kontakt med noen av oss i styret, så ordner vi dette.
Når dere leverer tipping o.l., kjenner dere sikkert muligheten til å gi deres grasrotandel til Abelvær Vel. Benytt dere av dette, og vi blir glade for det som måtte komme inn.
Vi jobber for tiden spesielt med å ruste opp Grendahuset, og til det trengs det mye penger. Alle monner drar.

Share This: