Referat styremøte Abelvær Vel 19/5

Last ned referatet fra styremøte i Abelvær vel 19/5 her. Se vedleggene til referatet i bildegalleriet under.

Share This:

«Abelværing» solgt til Troms

Snefjell er rigget for garn. Den nesten 30 år gamle sjarken har holdt seg godt i verdi. Faksimile Ivan Strøm, Marine Traffic.

Sjarken «Snefjell» er solgt fra Trøndelag til Troms. «Snefjell» ble bygget ved Båt og Motorservice i Austafjord i Trøndelag i 1994. Den hadde da navnet «Abelværing». Den 28 år gamle sjarken skiftet hender for 3 150 000 kroner. Ifølge Norges Bank sin priskalkulator tilsvarer det cirka 5,6 millioner kroner i dagens kroneverdi, om det tas hensyn til inflasjon.

Les hele artikkelen i Kystmagasinet.no

Share This:

17. mai program Abelvær

Share This:

..og dugnaden bare fortsatte

Nå er snart ingen krok av Abelvær uberørt av dugnadshender. I går kveld ble det både spylt, ryddet, fikset flaggstang og servert kaffe, så nå kan søttenes mai bære kom.

Share This:

Abelvær Vel svært fornøyd med helgens dugnadsinnsats

Foto: Abelvær Vel

» – For en gjeng, for en jobb som er gjort. Dere er gull alle sammen. Millioner klapp på skuldra til alle som deltok på helgas dugnader, og til de som holder på enda! Hvem sa at dugnadsånden ikke lever?
Noen har saget, klippet, raket, vasket, ryddet, kokt kaffe, stekt vafler, kjørt vekk avfall, spylt, gravd, malt, fiksa musikkanlegg og «jegvetikkehva» som ikke har blitt gjort. De som ikke har meldt inn dugnadstimene, kan sende dem på melding til meg. Det er lov å være stolt nå, folkens».

Dette sier Laila Taraldsen i Abelvær Vel om innsatsen til de som har bidratt på dugnad i helgen.

Share This: