Loppemarked 19. juli

loppemarkedAbelvær Vel har tatt mål av seg til å arrangere loppemarked 19. juli. I den anledningen ønsker Abelvær Vel lopper. Lopper kan leveres etter avtale, kontakt Inge Hestad telefon 95181308 eller send SMS 95181308. Melding kan også sendes på e-post til postabelvaervel@gmail.com

Mvh
Abelvær Vel

Share This:

Henning Sommerro kommer til Abelvær fredag 25. juli

2xsommeroHenning Sommerro kommer til Abelvær fredag 25. juli. Denne gangen har han med seg sin datter Karianna som vil medvirke i noen av sangene. Som i fjor vil han synge og spille på «Gammelbutikken». Der er det plass til ca 80 personer.
Har du lyst til å komme er det en god ide å reservere tidlig. (I fjor hadde han to forestillinger, i år blir det bare en.)  Pris: kr 250,-  Bestilling: post@abelvaer.com (Birger Brandtzæg)

Share This:

Årshjul Abelvær vel

kalender2014Abelvær Vel har laget et Årshjul for aktiviteten, dette skal gi et bilde av de aktiviteter Abelvær Vel har tenkt å gjennomføre i styrets valgperiode. Årshjulet har også satt opp komiteer for denne perioden bortsett fra et arrangement den 19.juli 2014 (Sommerfestkomite) der Velet frir til medlemmer/ikke medlemmer som er «hjemme» på besøk/ferie.
Årshjulet kan du finne her

Share This:

Melding fra Abelvær Vel

Hei alle samklubbemen. Har dere tenkt å legge ferien til Abelvær i år?? Da har dere mulighet til å delta litt for Abelværsamfunnet.  Abelvær vel vil arrangere Sommerfest/Aktivitetsdag på Abelvær den 19. juli. Da trenger vi folk som kan hjelpe til, spesielt på kveldstid da det er tenkt å arrangere fest, inne eller ute, dette kan dere herved være med på å bestemme. Det vil også bli et dagarrangement med ulike aktiviteter, deriblant auksjon/loppemarked. Meld dere her eller til Inge Hestad (95181308) om dere har noen som helst mulighet til å delta på dette.
Vi vil også minne om muligheten for å melde seg som støttemedlem til Abelvær Vel. Ta kontakt med noen av oss i styret, så ordner vi dette.
Når dere leverer tipping o.l., kjenner dere sikkert muligheten til å gi deres grasrotandel til Abelvær Vel. Benytt dere av dette, og vi blir glade for det som måtte komme inn.
Vi jobber for tiden spesielt med å ruste opp Grendahuset, og til det trengs det mye penger. Alle monner drar.

Share This: